Het stemmetje in je hoofd

Herken je dat gevoel ook je hebt ineens alle tijd om na te denken op vakantie en je wil direct starten met allerlei voornemens.

Het is tegelijkertijd 30 graden hier en ik lig de hele dag bij het zwembad en lees me suf. Door mijn hoofd gaan allerlei doelen zoals ik wil gaan hardlopen, gezond eten en als ik thuis ben zorg ik ervoor dat mijn huis super schoon is en opgeruimd.

Dan begint dat o zo fijne stemmetje in mijn hoofd je ligt toch liever, dat gaat mooi niet lukken, je gaat toch niet in die hitte rennen gek en uhh het is vakantie hoorr. Het lijkt ineens op een groot dilemma.
Tegelijkertijd zegt het aanmoedigende figuur je wil toch fit worden en slanker je kan nu lekker gezond eten en ’s ochtends hardlopen.

Ik loop door het restaurant en denk uhh die garnalen met een krokant jasje of rauwkost. Daar kan ik toch niet op leven die gezonde bende. Waar haal ik dan de energie uit. Straks krijg ik nog honger als ik dat eet. Mijn gemotiveerde ik is verslagen door alle lekkere dingen die ik zie staan. Na afloop lig ik op mijn bankje bij het zwembad en denk morgen ga ik het anders doen. In mijn achterhoofd hoor ik weer dat stemmetje dat zegt echt niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: