Opruimen

Tijdens mijn vakantie was ik zo gek om te gaan lezen over opruimen. Ik vond een blog over het opruimen van een kastje per dag. Ik werd blij van de resultaten die ik zag na het opruimen.

Gestart

Nu ik weer thuis ben kreeg ik direct zin om te starten. Lade 1 die ik heb aangepakt is de medicijnlade. Ondertussen gebruik ik deze lade en een deel van de snoep lade voor de medicijnen. Dat was dus niet helemaal de bedoeling. Ik heb de losse briefjes (recepten en bonnen) uit de lade gehaald en daarna ben ik gaan kijken of er medicijnen strookjes waren die in het bakje losse medicijnen zouden passen. Het is nu opgeruimd en de snoep la is niet meer voor de medicijnen.

De lekkere trek la:

Dit is de ongezonde la voor als we trek hebben. Het lijkt zo best mee te vallen deze lade maar er ligt wat door elkaar en niet in de juiste lade. Dit is de ongezonde la voor als we trek hebben.Links liggen de koekjes, zakjes smeersels en cocktailprikkers door elkaar. Er staan bekers met daarin snoep ik dacht handig maar je ziet het zo slecht en de snoepjes plakken aan elkaar vast.

Er staat een verdwaalde pot pindakaas en voorraadpot die er beiden niet horen te staan.

20180902_123446.jpgNa deze la ben ik nog begonnen aan mijn koffer en een badkamer plankje ik gooide wat vloeibare oogschaduw weg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: